Peter Bossier leerde de knepen van het vak
aan de bakkerijschool ‘Ter Groene Poorte’ te Brugge.
Als jonge patissier werkte Peter in tal van gerenomeerde huizen.
Zo deed hij stage bij Wittamer-Brussel en werkte hij ondermeer bij Debalieul-Brussel, Delrey Antwerpen & Demaré te Knokke.
Met deze ervaring op zak starte Peter in 2001 Huis “Avalanche”.
Wij bieden een ruim aanbod van lekkers en spelen in op de hedendaagse trends met kwalitatieve en lokale grondstoffen als basis. Daarom zijn wij trots op onze samenwerking met Hof ter Meulen, Koffie Kàn en de Jerseyhoeve.
Kerkstraat 18, 8420 Wenduine
050 42 32 62
huisavalanche@gmail.com
Woe – zat 7u00 – 18u00 | Zondag 7u30 – 17u00 (winter: 16u00)
Maandag & dinsdag gesloten
Woe – zat 7u00 – 18u00
Zondag 7u30 – 17u00 (winter: 16u00)
Maandag & dinsdag gesloten
© 2023 Avalanche | BE0892439392 | Privacy Policy | Site by Zilt.design